Vinosfera – un serial online cu Cosmin Tudoran. Si cu mult vin. De la Vincon.

Aprilie 2014. In urma cu un an. Cred ca eram in ultimea seara a cantomentului Auskia – stiti voi, excursia aia cu bloggerii romani care se dau cu schiurile si placile de snowboard pe ghetarii si muntii din Austria, din care am facut si eu parte. Dupa cina, ne-am strans mai multi intr-o incapere de la parterul hotelului la care eram cazati si impreuna cu Cosmin Tudoran in rol de prezentator de stiri / maestru de ceremonii / cap al “rautatilor” am deschis cateva sticle de vin. Adica astea. Si cateva de la Gramma. Si dupa ce povestim noi despre ce alte vinuri austriece am mai baut, la un moment Cosmin imi zice: “Ma Bogdane, stii cum cred ca ar putea fi promovat vinul romanesc, altfel decat pana acum? Cu un serial ca si asta [Auskia], da’ care sa fie si educativ si funny.” Peste un an iacata ca vede lumina pixelilor serialul Vinosfera.

Primele doua episoade le puteti urmari in cele ce urmeaza. Dar inainte de toate: “Scoateti un dop de pluta!”

Vinosfera e insa mai mult decat o serie video despre vinuri, prezentata de Cosmin Tudoran in rol de “prof de vin”. E un proiect on-line in spatele caruia se afla echipa V8 Interactive si Vincon Romania. Da, ati citit bine Vincon Romania – unul dintre colosii industriei de vin s-a hotarat sa faca un pas inainte in satisfacerea unei nevoi existente in piata: acceea de a-si educa consumatorii. Bravo baieti!

1 comentariu. Adaugă un comentariu ↓

  1. April 29, 2015 @ 10:35

    Mulțumesc, herr Bogdan.

    Mă bucură că am avut parte de o discuție principială cu cei de la Vincon și V8, prin care am reușit să funcționez exact ca o micro-mini-agenție. Să-mi impun punctele de vedere legate de mod de lucru și tehnică, aici impunându-mi întreaga echipă a.k.a The Brothers M.

    Ar mai fi de precizat și cei cu care m-am sfătuit pentru a aranja tot ce iese și aici ar fi Sergiu Nedelea, Cătălin Păduraru, cărora le și mulțumesc.

    Vb unui prieten: gânduri și vinuri bune!

Adaugă un comentariu

*

*