Si cu violoncelul ce facem?

Intrerup sirul de postari despre vinuri degustate pentru a va adresa o invitatie (si de a va da posibilitatea de a castiga doua bilete) la o piesa de teatru care mie imi e foarte draga. E vorba de piesa de teatru Si cu violoncelul ce facem? ce se va pune in scena pe 19 aprilie 2013 de la ora 19.00, la Filarmonica Oradea (strada Moscovei nr. 5).

si-cu-violoncelul-ce-facem-spectacol-teatru

De ce imi e mie foarte draga piesa asta? Dati-mi voie sa va povestesc. Si cu violoncelul ce facem? a fost prima piesa de teatru la care am asistat (teatrul de papusi nu se pune!) fiind montata pe scena salii Teatrului de Stat (actualul Teatru Regina Maria) din Oradea, undeva prin anii ’90. Daca memoria nu-mi joaca feste cred cand eram in clasa a VI-a. Si nu, n-a fost o iesire la teatru din aceea cu clasa, coordonata de vreo profesoara de muzica sau de limba romana, cum se mai practica in acele vremuri. A fost primul spectacol de teatru la care m-am dus sa-mi iau bilet de la caseria teatrului, surprins fiind de faptul ca fiind printre primii cumparatori puteam sa-mi aleg aproape orice loc doream in sala! That was so cool! Cred ca toate astea suna foarte bizar azi, cand iti poti face rezervare la teatru sau la film din 2-3 click-uri, plata se face cu cardul si biletele sunt emise electronic.

Piesa Si cu violoncelul ce facem? scrisa de Matei Visniec in 1989, e regizata de Petru Vutcarau si ii are in distributie pe Elvira Rimbu (Doamna cu voal), Serban Borda (Omul cu ziarul), Petre Panait (Bătrânul cu baston) si pe violoncelistul Gheorghe Crisan.

Cine vrea sa castige doua bilete la Si cu violoncelul ce facem? pentru ziua de vineri, 19 aprilie 2013, la Filarmonica Oradea trebuie sa spuna, daca isi mai aminteste, care a fost prima piesa de teatru la care a asistat si unde s-a jucat. Astept comentariile voastre mai jos. Primul venit, primul servit.

Adaugă un comentariu

*

*