Festivalul Vinului Diosig 2013

Sâmbătă şi duminică, 25 şi 26 mai in comuna Diosig din judetul Bihor are loc Festivalul Vinului Diosig 2013 – o sărbătoare dedicată vinului şi produselor tradiţionale. La acest eveniment vor putea fi vizitate pivniţele tradiţionale ale micilor producători din comuna bihoreană, va fi desemnat enologul Bihorului, va avea loc o festivitate tradiţională dedicată Sfântului Orban (protectorul viilor) şi va avea loc lansarea oficială a hărţii podgoriei.

Un moment de maxim interes din programul manifestării va fi spectacolul lui Dan Puric de sâmbătă cu începere de la ora 14. Bilelete pentru acest spectacol costă 20 de lei şi includ şi trei tichete de degustare la trei pivniţe tradiţionale cuprinse în programul întregului eveniment. Biletele pot fi achiziţionate începând de marţi 21 mai şi de la sediul Enotecii Millesime de pe str. Roman Ciorogariu nr.49.

Pentru cei din Oradea care doresc să participe la Festivalul vinului din Diosig sunt disponibile atât sâmbătă, cât şi duminică microbuse ce pleacă de lângă gară la orele: 9:00, 11:00 sau 18:00, la întoarcere plecările din Diosig sunt programate la orele 16:00, 18:00 şi 20:00. Costul unui transport este de circa 10 lei. Pentru orar alternativ puteţi consulta şi mersul trenurilor, atât pentru ruta Oradea-Diosig, cât şi pentru Diosig-Oradea.

Programul complet al festivalului se poate citi mai jos.

festivalul-vinului-diosig-2013

De asemenea, organizatia ProBikers din Oradea organizeaza cu aceasta Turul ciclist Podgoria Diosig, cu o lungime totala de 108 km. Detalii despre programul si traseul turului puteti gasi pe site-ul probikers.ro.

turul_ciclist_podgoria_diosig_afis_2

Adaugă un comentariu

*

*