#Auskia – ziua 1: Bauernpfanne

… si am revenit cu picioarele pe pamant! Aviovul Airbus A320 de la Wizz Air a aterizat la Memmingen (Germania) la 12.20 ora locala, dupa doua ore de zbor, in care gasca de bloggeri #Auskia a facut cam tot ceea ce putea sa faca in stilul 2.0: selfies puse pe instagram, postari pe twitter, facebook, check-in pe foursquare…

tirol-lovetirol-wizzair

#Auskia e un grup fain, destul de eterogen, cu oameni care scriu pe diverse nise si pe care va invit sa-i urmariti pe durata acestor 8 zile. Pe o parte dintre ei probabil ca ii stiti deja.

Cosmin Tudoran – www.cosmintudoran.ro
Toma Nicolau – www.tomanicolau.ro
Ivo Bobal – www.ivobobal.ro
Cristi Sutu – www.sutu.ro
Grama Ioana – www.ioanagrama.ro
Bogdan Brylynski – www.brylu.ro
Cristina Mazilu – www.chez.mazilique.ro
Bogdan Epure – www.nihasa.ro
George Nicolae – www.f64.ro/blog
Maria Radu – www.mariaradu.ro
Sinziana Iacob –  www.blackandwhitestyle.ro

Oricum, ca sa fiti la curent cu toate nazdravaniile pe care le vom face in urmatoarele zile, urmariti #lovetirol (instagram, twitter, facebook) si #auskia (instagram, twitter, facebook). O sa incerc sa fac cel un putin un rezumat la finalul fiecarei zile si daca nu imi ingheata bateria cand ajungem in varful muntelui sa pun si cateva fotografii cu Nokia 808 PureView.

Asadar dupa check-out-ul din aeroportul Memmingen am fost preluati de un microbuz care avea sa ne duca la primul nostru punct de cazare. Pe traseu, am facut o scurta oprire la o benzinarie, unde am fost suprins sa vad ca toate produsele sunt la aceleasi preturi cu cele din supermarketuri. Din cate am inteles de la soferul microbuzului a fost impus la nivel national ca toate benzinariile sa faca un parteneriat cu unul din lanturile de supermarketuri din doua motive: pentru a avea aceleasi preturi pentru produsele de retail (benzinariile nu sunt HoReCa si deci nu ar trebui sa practice preturi mai mari) si pentru a avea un program prelungit (supermarketurile din Austria se inchid la ora 7-8 PM, pe cand majoritatea benzinariile au program non-stop 24/7).

medieval-schloss-tirol

Asa ca dupa mai bine de 3 ore de mers am ajuns la Hotel Tyrol, primul nostru head quarter, localizat in centrul statiunii Sölden. Check-in, despachetat, telefoane la incarcat, un dus rapid si eram ca nou. Ne-am intalnit si cu reprezentantele Tirol Werbung care ne-au prezentat si  inmanat programul pentru zilele urmatoare. Apropo, in press kit, pe langa pliante si harti se afla si o portie de schnaps local!

N-am apucat sa experimentam prea mult din serviciile hotelului (care printre altele includ masaj, sauna si jacuzzi) pentru ca eram asteptati la masa la Restaurant’s Pfandl. Un restaurant tipic tirolez atat in ceea ce priveste aspectul rustic cat si in ceea ce priveste preparatele din meniu – care se servesc in tigai. Si dupa cum veti vedea dimensiunea tigailor nu e chiar mica. 12 oameni infometati n-am putut sa le dovedim.

this-is-tirol-lovetirol

auskia-restaurant-pfnadl-tirol

restaurant-pfnadl-tirol

hungry-auskia-restaurant-pfnadl-tirol    big-pfan-restaurant-pfnadl-tirol

liebe-zum-essen

#Auskia este un eveniment realizat cu sprijinul Tirol Werbung și susținut de Wizz Air și TNT Express.

 

Citeste Jurnal de #Auskia:

Ziua 2 | Ziua 3 | Ziua 4 | Ziua 5 | Ziua 6 | Ziua 7

7 comentarii. Adaugă un comentariu ↓

  1. Pingback: #Auskia – ziua 7: Grüner Veltliner, Zweigelt si Blaufränkisch | Printre Vinuri

  2. Pingback: #Auskia – ziua 6: Tschangelair Alm | Printre Vinuri

  3. Pingback: #Auskia – ziua 5: Wirsthaus si Ice Q | Printre Vinuri

  4. Pingback: #Auskia – ziua 4: Gampe Thaya | Printre Vinuri

  5. Pingback: #Auskia – ziua 3: Ötztaler Käsespätzle, Germknödel si Aqua Dome | Printre Vinuri

  6. Pingback: #Auskia – ziua 2: Zwiebelrostbraten & Kaiserschmarrn | Printre Vinuri

  7. Pingback: Unde sa mergi la Ski/Snowboard - Tirol #Auskia « Ivo Bobal

Adaugă un comentariu

*

*