8 zile in #Tirol

De la inceputul verii anului trecut imi era destul de clar ca nu ne vom petrece urmatoarea vacanta de iarna pe vreo partie din Austria asa cum facusem in ultimii trei ani. Si probabil situatia va fi la fel si in urmatoarele doua sau trei ierni. Pentru ca dupa cum unii dintre voi stiti deja, iar eu tocmai acum descopar (desi fusesem avertizat in prealabil de catre mai multi oameni cu cearcane de nesomn) aparitia unui copil in familie iti schimba viata, rutina zilnica, tabieturile. Asa ca imi luasem gandul ca voi scoate prea curand costumul de ski din dulap. In cel mai bun caz ma vedeam pe vreo partie (de ski, snowboard sau sanie) peste vreo 3 ani. Pana in urma cu vreo saptamana cand primesc un mesaj pe facebook. De la Cosmin Tudoran. 8 zile in #Tirol, plecam marti, vom fi 12 bloggeri, vii? Intuiti si singuri raspunsul pe care i l-am dat.

O mica precizare. N-am schimbat profilul blogului: o sa va povestesc in continuare despre vinuri, asocieri gastro-enologice (+ o reteta din cand in cand) si recomandari de restaurante. Doar ca voi face acest lucru in pauzele dintre coboririle pe partiile din Ötztal–Sölden, Obergurgl-Hochgurgl si Hochötz.

auskia-tirol

Asadar, urmeaza 8 zile in care o sa va povestesc despre vinuri austriece, preparate specifice ale bucatariei tiroleze si ce restaurante (si apres-ski-uri) nu trebuie sa ratati daca veniti sa schiati in Tirol. Si despre o gramada de alte treburi si locuri pe care urmeaza sa le experimentez alaturi de alti 11 oameni cu “sete de viata si vita-de-vie” ca si mine.

Ca noutate, mare parte din fotografiile din aceasta aventura in Alpi, denumita sugestiv #Auskia, le voi realiza cu Nokia 808 PureView. Asa ca fiti cu ochii in zilele ce urmeaza pe conturile de facebook, twitter si instagram.

tirol-auskia

#Auskia este un eveniment realizat cu sprijinul Tirol Werbung și susținut de Wizz Air și TNT Express.

1 comentariu. Adaugă un comentariu ↓

  1. Pingback: Drumul spre Tirol e mai scurt prin Transilvania | Printre Vinuri

Adaugă un comentariu

*

*