Pe bicicleta de la S.E.R.V.E. la Davino

In urma cu vreo 2 luni mi-am cumparat o bicicleta noua. Pe cea veche, un amarat de DHS, mi-o furasera din scara blocului (huo!). Asa ca pentru actuala achizitie doream sa fac un salt calitativ si mi-am luat un mountain bike entry-level de la Kross. Pana acum nu am forjat-o prea tare, cea mai lunga tura a fost una de vreo 40 de km pe potecile din padurile ce inconjoara Oradea. Mi-a placut mult prin padure si daca vremea se mai imbuneaza o sa incerc sa-mi gasesc timp sa mai merg. Dar mai mult decat prin padure, mi-ar placea sa merg printre vii. Iar Wine Events si LoveWine exact asta propun sambata, 12 octombrie: o tura biciclista prin viile din jurul localitatilor Urlati si Ceptura de Jos din podgoria Dealu Mare.

tur-bicicleta-dealu-mare-serve-davino

Conform programului primit prin e-mail de la Nicusor Cazan (Wine Events) startul se da la ora 10.00 dimineata la crama S.E.R.V.E., de unde se va pleca in prima parte a turei (aproximativ 10 km) spre Ceptura de Jos. Ajunsi aici, biciclistii vor fi luati in primire de enologul Bogdan Costachescu pentru a face turul cramei Davino / Unicom Production, dupa care va urma o degustare de vinuri. Cei care se vor mai simti in stare sa continue, vor incaleca bicicleta inapoi spre Urlati, unde vor fi asteptati de vinificatorul Aurel Rotarescu pentru a face turul cramei S.E.R.V.E. si pentru a degusta vinurile din gamele Terra Romana si Vinul Cavalerului. Dupa atata pedalat si degustat, biciclistii isi vor putea stampara foamea cu mancarurile locale oferite de Terra Carpatica.

Cei mai abili biciclisti (sau degustatori) vor fi premiati cu abonamente la revista Millesime si trofee oferite de BTC Glass.

Numarul locurilor disponibile e de 20, iar costul turei (incluzand vizitarea cramelor, degustarile si bufetul) e de 100 de lei.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul wineevents.ro.

1 comentariu. Adaugă un comentariu ↓

  1. October 7, 2013 @ 10:29

    O mica completare. Programul include in plus si vizita la Crama Rotenberg. Asadar vor fi 3 vizite si degustari la Crame!

Adaugă un comentariu

*

*