Primele noutati despre VinCE 2013

S-au dat publicitatii primele noutati referitoare la cel mai important eveniment din lumea vinului ce va avea loc anul viitor in Europa de Est: VinCE.

Locul de desfasurare este acelasi cu cel de anul trecut: Corinthia Hotel din Budapesta, iar perioada de desfasurare este 8-10 martie.

Vince 2013

Deocamdata si-au anuntat prezenta mai multi producatori de vinuri, dintre care, spre surprinderea mea 3 sunt din Romania: Avincis, Nachbil si Agricola Stirbey. Dintre producatorii maghiari au confirmat deja prezenta Dereszla Pincészet, Dúzsi Tamás Pincéje, Gróf Buttler, Kovács Nimród Winery, Pannonhalmi Apátsági Pincészet, Patricius Borház si Szatmári Családi Pincészet. Ma astept ca tot mai multe nume sa-si confirme prezenta in perioada urmatoare. Nu va lipsi nici in acest an importatorul Heinemann, caruia ii este rezervata o intreaga terasa – 11 standuri.

Au fost anuntate si o parte din invitati precum si tematica cursurilor: Make wine not war – sustinut de Angela Muir MW; James Bond and the British royal champagne: Bollinger; Masi; Master of Wine masterclass; Gaja – sustinut de fiica lui Angelo Gaja; Workshop de Feteasca regala si Feteasca neagra (am trait s-o vad si p-asta!); Sampanie de garaj.

De asemenea s-au anuntat si preturile biletelor de intrare, aceleasi ca si anul trecut 4000 de forinti (aprox. 65 de lei) pentru ziua de vineri, respectiv cate 8000 de forinti (aprox. 130 de lei) pentru fiecare din zilele de sambata si duminica. Pana in 31 decembrie puteti cumpara biletele cu o reducere de 10%.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial Vince 2013.

1 comentariu. Adaugă un comentariu ↓

  1. Pingback: Ia-ti bilete la VinCE 2013 cu pret redus | Printre Vinuri

Adaugă un comentariu

*

*