A aparut revista Millesime numarul 4!

Saptamana trecuta, pe cand unii nu era inca siguri daca vine sau nu vine sfarsitul lumii, de la tipar a iesit numarul 4 al revistei Millesime. Daca nu v-ati abonat sau n-ati ajuns inca la unul din cele 170 de puncte inmedio raspandite prin toata tara va prezint cateva dintre titlurile articolelor semnate de mine in acest numar.

Revista Millesime nr 4 - Coperta

Dupa ce in numerele anterioare am scris despre cateva dintre marile nume ale Frantei si Italiei, pentrui acest numar m-am oprit la cel mai sonor nume ale Spaniei: Vega Sicilia. Pentru crama din Lumea Noua am ales sa scriu despre Vina Errazuriz, din Chile, ale caror vinuri le-am putut degusta in primavara acestui an in cadrul unui important targ de vinuri din Europa Centrala.

Am avut placerea sa stau de vorba cu Liviu Grigorica, unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti enologi din Romania, despre vinurile pe care le face si despre filozofia pe care o urmareste. Iar la capitolul arhitectura cramelor am scris despre crama detinuta de Viticola Corcova, proiectata de biroul de arhitectura SYAA.

Lucruri cel putin la fel de interesante veti gasi si in articolele semnate de colegii de redactie Geta (the one and only), Dorin Popa (the prof.), Liviu Balint (the bohemian), dar si de colaboratorii mai vechi Gabriela Mariş, Gabriela Iancu, Sergiu Nedelea si mai noi: George Mitea, Mihai Oprea si Razvan Jurca.

Promit sa va arat si cum a fost realizata coperta acestui numar intr-un viitor post cu mai putine cuvinte si mai multe fotografii. 

Intrucat e posibil ca aceasta sa fie cel din urma post pe anul acesta va spun de pe acum Craciun fericit si La multi ani!

Ramaneti Printre Vinuri si in 2013!

Adaugă un comentariu

*

*