EWBC 2012

O scurta intoarcere in timp, de cateva luni, la VinCE 2012… Intr-una din cele doua zile foarte aglomerate ale evenimentului organizat la Budapesta am avut ocazia sa-i intalnesc pe Grabiella si Ryan Opaz, fondatorii si initiatorii unui proiect foarte interesant – EWBC sau European Wine Bloggers Conference. Printre masterclass-uri si degustari comparative la care am luat parte impreuna, am aflat de la ei ca editia EWBC din 2012 se va desfasura in Izmir, Turcia, candva in toamna. Detaliile urmand sa fie dezvaluite intre timp… Ei bine, a sosit timpul!

In urma cu ceva vreme, s-a anuntat oficial ca intre 9 – 11 noiembrie 2012 la Izmir, Turcia va avea loc ce-a de-a cincea editie a EWBC. Tema principala e editiei din acest an graviteaza in jurul unui cuvant destul de cuprinzator: “Source” – se va discuta despre sursa viticulturii (care se pare e in Turcia sau intr-una din tarile invecinate) dar se va vorbi si despre sursa informatiei, despre bloggeri ca surse de informare si nu doar ca diseminatori de informatie.

Programul include pe langa dezbateri, masterclass-uri, workshop-uri sau degustari si vizite ghidate in cateva din podgoriile Turciei, precum si o vizita in Georgia. Practic cu toate excursiile pre si post event durata evenimentului e de 10 zile: din 6 pana in 16 noiembrie.

Pretul unui bilet nu mi se pare exagerat: 220 euro, pentru bloggeri. La acesta se adauga desigur pretul unui bilet de avion dus-intors, precum si pretul aferent cazarii pentru cel putin 3 nopti la unul din hotelurile din Izmir.

Toate detaliile legate de program, excursii sau costuri le gasiti pe EWBC.

V-am starnit interesul?

Adaugă un comentariu

*

*