Vineri 15 aprilie, pe inserate, am participat alaturi de Geta la un eveniment special organizat de Enoteca Millesime la sediul lor din Oradea, de pe strada Romana Ciorogariu nr. 49. Soiree Millesime a fost un episod pilot pentru o serie de evenimente gastro-enologice ce se doresc a avea loc sub umbrela Enotecii Millesime.
Alaturi de bucatarul Ioan Matei a fost alcatuit un meniu cu patru preparate culinare asociate cu patru vinuri. Cred ca de aceasta data fotografiile vor descrie mai bine despre cum s-a prezentat meniul decat as putea-o face eu.
Creveti marinati in cosulet de salata & Rhein Extra Brut, Cramele Halewood.
Piept de rata cu sos de portocale & Solo Quinta 2010, Cramele Recas.
Piept de curcan, umplut cu gorgonzola, foie gras si mango asezonat cu sos de rodii si sparanghel infasurat in zucchini & Syrah 2008 Nachbil.
Pere Williams cu sos de ciocolata alb-negru & Busuioaca de Bohotin 2009, Crama Basilescu.