Pregatiti-va pentru… Gramma Wines, WineRo si Cramele Halewood

Parafrazand o reclama la o companie de telefonie mobila, aparuta in urma cu cativa ani pot spune ca: “Grupul bloggerilor care scriu despre vinuri baute duminica (precum si in celelate zile ale saptamanii) ii saluta pe urmatorii producatorii de vin din Romania: Gramma Wines, WineRo si Cramele Halewood!”.

De ce tocmai pe acesti producatori? Pentru ca in urma cu cateva saptamani am primit din partea lor mai multe vinuri despre urmeaza sa scriu pe blog. O strategie de marketing direct, care se practica cu destul de mult succes pe afara si care a inceput sa functioneze si la noi in domeniul promovarii vinului. Cat de relevante sunt notele de degustare scrise de bloggerii de vin? si care sunt bloggerii de vin cu cea mai mare influenta in randul comunitatii lor? sunt intrebari la care reprezentantii producatorilor de vin din Romania vor trebuie sa afle raspunsul pentru a fructifica la maxim acest gen de publicitate.
 

Iata si continutul coletelor expediate de cei trei producatori de vin.

Intr-o dimineata de vineri de la Gramma Wines au ajuns trei sticle de vin: Feteasca Alba 2009, Feteasca Regala 2009 si Aligote 2009. Practic, tot catalogul cu care se prezinta tanara companie din estul tarii.

Coletul de la WineRo a cuprins urmatoarele doua sticle: Enira 2006 (reprezentand bonusul premiului de la concursul Eu si vinurile medaliate organizat pe facebook de Vinul.RO) si Merlot Alira 2009 (primul vin produs de WineRO in Romania).

De la Cramele Halewood am primit inainte de a pleca in vacanta nu mai putin de patru sticle de vin: Chardonnay Theia 2009, Merlot Vitis Metamorfosis 2009, Sauvignon Blanc & Feteasca Alba Vitis Metamorfosis 2009 si Feteasca Neagra Hyperion 2009.

Asadar, in mare, acestea vor fi vinurile despre care voi scrie in urmatoarele zile pe blog. Programul si ordinea in care vor fi degustate nu au fost stabilite inca. Sugestii?
 

Adaugă un comentariu

*

*