Eu si vinurile medaliate de la Vinul.RO

In perioada 24 noiembrie – 15 decembrie revista Vinul.RO a organizat pe facebook concursul intitulat Eu si vinul medaliat avand ca premiu un pachet de 6 sticle de vin medaliate cu aur in cadrul Premiilor de Excelenta Vinul.RO 2010. Pentru a participa, concurentii trebuiau sa se fotografieze cu unul dintre vinurile medaliate la Premiile de Excelenta Vinul.RO 2010, ceea ce am si facut. Miza a fost marita de catre WineRO care a pus la bataie un vin din gama Enira celui care se pozeaza cu o sticla de Enira 2006 sau Enira Reserva 2006 si strange pana la finalul concursului cel putin 30 de aprecieri. Am scos din camara o sticla de Enira Reserva 2006, am ales o recuzita in stilul anilor ’30 (o palarie si o pipa), am rugat-o pe Geta sa traga cateva cadre, am corectat umbrele cu un pic de post-procesare (nu, nu mi-am ajustat umerii in PhotoShop!) si am postat fotografia in grupul creat pe facebook pentru concursul Eu si vinul medaliat de catre Vinul.RO. Fotografia a strans 63 de aprecieri (“like”-uri) din partea mai multor utilizatori de facebook (Va multumesc tuturor!), devenind la finalul concursului poza cu cele mai multe aprecieri. Iat-o:


Oameni de cuvant, cei de la Vinul.RO au trimis vinurile numaidecat, asa ca zilele trecute (mai exact marti, 21 decembrie) am primit coletul de la Vinul.RO continand urmatoarele 6 sticle de vin: Riesling italian Sirena Dunarii 2001 Vinarte, Dragaica Rosie 2008 Crama Oprisor, Feteasca Neagra Cocosul 2009 Cramele Recas, Syrah Cocosul 2009 Cramele Recas, Cabernet Sauvignon Calauza Rose 2009 Crama Oprisor si Burgund Schwaben Wein Rose 2009 Cramele Recas. Bonusul nu a ajuns inca, insa in zilele ce urmeaza ar trebui sa apara prin curier si sticla de Enira de la WineRO.


Dupa cum am anuntat si pe facebook, vinurile castigate in cadrul concursului Eu si vinul medaliat vor face subiectul unei degustari de grup, la care vor fi invitati o parte dintre cei care au dat “like” la fotografia in cauza. Data si locul in care va avea loc degustarea vor fi anuntate in curand.

 

Adaugă un comentariu

*

*