eNOturism la Wine Princess

Dupa ce in urma cu doua saptamani fusesem in Ungaria la Erdőbénye, incepusem sa ma gandesc la locatii asemanatoare din Romania in care sa-mi petrec sfarsitul de saptamana. Prima care mi-a venit in minte si care e relativ aproape de Oradea e zona Minis-Maderat. Doua crame duc renumele acestei zone: Wine Princess si Elite Wine. Intrucat prima dispune si de locuri de cazare i-am contactat in vederea unei vizite si a rezervarii unei camere. Am luat legatura cu domnul Bálint Zoltán, director comercial al cramei Wine Princess, care conform site-ului cramei este persoana de contact pentru astfel de evenimente. Spre supriza mea aveam sa fiu informat ca Wine Princess inchiriaza camere doar celor ce vin sa deguste vin si doar daca acestia sunt in numar de cel putin 10. L-am asigurat pe domnul Bálint Zoltán ca intentia si scopul vizitei este acela de a degusta vinurile cramei insa numarul persoanelor pentru care doream sa fac rezerarea nu se ridica la cifra mentionata de dansul. “Nu suntem chiar un circuit inchis insa nu deschidem pentru toata lumea” mi-a replicat domnul Bálint. Am incheiat convorbirea telefonica cuprins de un sentiment de perplexitate.

Ce concluzii am tras dupa convorbirea telefonica avuta cu reprezentantul Wine Princess?

1. Wine Princess lucreaza doar cu agentii turistice, nu se complica cu turisti “rataciti” care suna sa inchirieze una sau doua camere. Le ajung turistii adusi de cele doua agentii de turism din Romania si Austria, despre care pomenea doamna Lucia Pirvu la Vinvest 2010.

2. Au probleme serioase la capitolul comunicare. Daca isi doresc vizitatori adusi doar de respectivele agentii de turism, sau nu vor sa-si raceasca gura degeaba in fata a mai putin de 10 oameni, de ce nu comunica acest lucru pe site-ul lor ? Intelegeam de la bun inceput ca trebuie sa sun cativa prieteni si eventual ne organizam intr-un grup mai marisor. 

Sunt curios ce parere au cititorii acestui blog despre atitudinea celor de la Wine Princess si daca s-au mai confruntat cu reactii asemanatoare din partea lor sau a altor furnizori de servicii similare.

2 comentarii. Adaugă un comentariu ↓

  1. Pingback: In vizita la Crama Nachbil, Beltiug | Printre Vinuri

  2. Pingback: Vinvest 2012 @ CRAFT, Timisoara | Printre Vinuri

Adaugă un comentariu

*

*