O cana de fericire

E perioada aceea a anului. Perioada in care facem cadouri. Si in care ar trebui sa ne gandim si la cei cu care viata a fost mai putin darnica. Si nu neaparat la cei care au facut la un moment dat alegerile gresite in viata. Ci in special la acei copii care au fost mai putin norocosi inca de la inceput. Care s-au nascut cu autism, ADHD sau sindrom Down. Si care au nevoie de mai mult ajutor si mai multa atentie decat altii. Asa ca, incepand cu acest an, am sa dau o mana de ajutor prietenilor mei de la Rotaract Club Oradea sa serveasca O cana de fericire – care poate fi o cu vin fiert, ceai sau ciocolata calda celor care vor sa ajute cativa copii mai putin norocosi.

o-cana-de-fericire

Casuta de lemn de unde puteti sa cumparati O cana de fericire e amplasata pe Str. Republicii, langa grupul statuar al poetilor maghiari – Holnap. Va fi deschisa pana pe 22 decembrie. Dupa cum puteti in vedea in reportajul celor de la Digi24 eu am trecut deja pe acolo.

Ajuns in acest an la a sasea editie, proiectul O cana de fericire initiat de Rotaract Club Oradea urmareste strangerea de fonduri pentru dotarea camerei senzoriale pentru copiii cu dizabilităţi de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr. 1 din Oradea.

Adaugă un comentariu

*

*