Riserva Wine Spa @ Hotel Ramada, Oradea

Dupa cum probabil ati vazut pe conturile de social media (facebook si instagram), zilele trecute am participat la deschiderea oficiala a primului wine spa din Romania: Riserva Wine Spa in cadrul Hotelului Ramada din Oradea. Stiam de ceva vreme de acest proiect al celor de la Hotel Ramada din Oradea (participasem in trecut la un fel de brainstorming on-line pentru alegerea numelui) si m-am bucurat sa aflu ca e in sfarsit gata. Cu atat mai mult cu cat doi dintre prietenii mei implicati in domeniile Advertising & Design au pus umarul la acest proiect: e vorba de Alin de la Manifest Advertising si de Catalin de la Davidsign.

mineralia-riserva-wine-spa-hotel-ramada-oradea

mineralia-salt-wall

Ce e un wine spa? E un centru de relaxare si infrumusetare in care se realizeaza diferite tratamente prin vinoterapie. Vinoterapia are la baza o serie de produse cosmetice si terapeutice care sunt obtinute din samburii sau din pielitele strugurilor, bogate in antociani, antioxidanti si resveratrol. Si nu, vinoterapia nu inseamna sa faceti baie intr-o cada cu vin, in schimb puteti sa stati intr-un jacuzzi cu milioane de bulbuci si sa savurati un pahar de bubbly.

jacuzzi-riserva-wine-hotel-ramada-oradea

Dupa cum am observat, oferta Riserva Wine Spa include o serie variata de masaje, tratamente faciale, exfolieri sau impachetari – toate aceste tratamente putand fi experimentate intr-o ambianta cat se poate de calma si de zen. In plus, pe langa vinoterapie, exista o serie facilitati de care puteti profita: salina cu sare de Himalaya si de Praid, sauna finlandeza si cea cu infrarosu, cele doua jacuzzi de pe terasa. Si da, pe timpul tratamentelor, masajelor si a bailor relaxante bautura recomandata e vinul.

massage-room-riseva-wine-spa-hotel-ramada-oradea

massage-bed-riserva-wine-spa-hotel-ramada-oradea

Asadar, daca locuiti in Oradea sau in imprejurimi sau va aflati cu diverse treburi in orasul de pe Crisul Repede si sunteti genul de persoane care acordati atentie modului in care aratati sau pur si simplu vreti sa petreceti cateva ore intr-o atmosfera relaxanta si in compania unor vinuri bune va recomand sa urcati la etajul 7 al Hotelului Ramada si sa experimentati Riserva, primul wine spa din Romania.

1 comentariu. Adaugă un comentariu ↓

  1. October 30, 2014 @ 10:53

    Draga Bogdan,

    iti multumim pentru minunatul articol si te asteptam la rasfat!

    Cu drag, Nadia

Adaugă un comentariu

*

*