19 Crimes [Print & Video]

N-am uitat de portia de Advertising ce am promis sa fie servita cu regularitate in fiecare zi de vineri, asa ca azi va prezint campania de promovare a gamei de vinuri 19 Crimes produsa de crama australiana Baileys of Glenrowan.

Numele gamei de vinuri 19 Crimes e inspirat de fapt dintr-un decret introdus in 1788 de catre guvernul britanic, care condamna cu deportarea in Australia a celor care erau prinsi si acuzati de diverse faradelegi (una dintr-o lista de 19).

19-crimes-poster

Acesti criminali surghiuniti la capatul pamantului au devenit de fapt colonistii Australiei, iar portretele celor mai renumiti dintre ei apar pe etichetele vinurilor din gama 19 Crimes.

19-Crimes-WineCampania de promovare a acestor vinuri, intitulata Good Advice from Bad Guys a fost realizata de catre Giants & Gentlemen din Canada si dupa cum puteti vedea pare inspirata din filmele lui Guy Ritchie. Intr-adevar executia print-urilor si a clipului putea fi mai bine realizata, insa trebuie sa recunosc ca australienii au avut o idee originala.

Print:

19crimes_page_7

19crimes_page_4

19crimes_page_3

19crimes_page_2

19crimes_page_1

Video:

3 comentarii. Adaugă un comentariu ↓

  1. Cristian. E.
    January 24, 2014 @ 12:44

    Vad ca multi au imprumutat modelul si la noi: http://www.1000dechipuri.ro/ si segarcea cu minima moralia http://www.domeniulcoroanei.com/brand/minima-moralia.html

Adaugă un comentariu

*

*