Master of Wine & Acoustic Sensations

Dupa ce in primvara au participat la the RAW Fair in Londra, un eveniment dedicat exclusiv vinurilor artizanale, Adrian Abrudan si Adrian Doroftei, cei doi baieti care se ocupa de proiectul Vin de Vie, s-au gandit s-o aduca pe organizatoarea festivalului – Isabelle Legeron MW sa sustina un masterclass la Cluj-Napoca. Asa a luat nastere evenimentul Master of Wine and Acoustic Sensations, ce se va desfasura pe 25 octombrie 2013 la Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca.

master-of-wine-acoustic-sensations

In ce consta de fapt evenimentul Master of Wine and Acoustic Sensations:

Cei prezenţi vor avea parte de experienţe senzoriale de excepţie, gustative şi auditive, pentru o nouă percepţie a vinurilor de calitate. Un prim pahar cu vin de la Vin de Vie va intampina drept bun-venit participanti. Isabelle Legeron MW va insufleţi un Masterclass, un Tasting interactiv cu 5 vinuri de la Vin de Vie, urmat de un concert live acustic de senzaţie, marca David&Six Martini Band. Un Buffet gourmand al restaurantului Novem, branzeturile celor de la Torockoi, delicatesele artizanale ale Il Norcino di Famiglia vor fi oferite participanţilor. Pentru a putea intra mai usor in ritmul muzicii acustice, veti primi din partea noastra dupa degustare, in plus, un pahar cu vin. Si un final dulce cu ”Macarons de Paris” de la Delices et Gourmandises de France!

Pana pe 20 octombrie, un bilet costa de 129 lei si se poate achizitiona de pe www.vin-de-vie.ro şi de la receptia Hotelului Golden Tulip Ana Dome. Pentru alte informaţii si rezervări la 0744.240.006, 0758.063.971, 0264.545.000.

Adaugă un comentariu

*

*