Chateau Ksara – The Original Story [Video]

Revin la un obicei mai vechi, acela de a va prezenta in fiecare zi de vineri cate o mostra de Advertising, Arhitectura sau Design din lumea vinului international. Azi, trei clipuri apartinand campaniei de publicitate The original Story realizate de Leo Burnett pentru Chateau Ksara din Liban.

Chateau Ksara e cea mai veche crama din Liban, fiind fondata de o manastire de iezuiti in 1857. Unul din momentele importante din istoria cramei e descoperirea in 1898 a unei vechi pesteri, destinata maturarii vinului, datatand din perioada romana. Acest eveniment avea sa schimbe istoria cramei, iar de-a lungul timpului povestea care relata momentul a capatat mai multe versiuni. Cele trei clipuri ale campaniei The original Story prezinta aceste versiuni.

Vinurile produse de Chateau Ksara au starnit in ultima perioara  interesul mai multor voci importante din lumea vinului. Nu mai departe, Angela Muir MW a prezentat un vin produs de crama din Liban in cadrul masterclassului Make Wine not War sustinut cu ocazia VinCE 2013 la Budapesta.

Adaugă un comentariu

*

*