Ia-ti bilete la VinCE 2013 cu pret redus

In urma cu aproape o luna, va dadeam de stire ca s-au anuntat primele noutati legate de VinCE 2013, unul dintre cele mai importante evenimente din lumea vinului din Europa Centrala (si de Est), ce se va desfasura la Budapesta in perioada 8-10 martie. Daca v-am trezit deja interesul a venit timpul sa va spun si de unde si cum va puteti comanda bilete la pret redus (cu 10% mai ieftine).

Cei care au mai fost la VinCE si in anii trecuti stiti deja cum se procedeaza asa ca puteti copia codul de mai jos cu care obtineti reducerea de 10%.

vince-2013-promo-code

Daca participati pentru intaia oara la VinCE va recomand sa cititi intai experienta mea de anul trecut de la VinCE 2012. Ce cred ca trebuie sa aveti in vedere e ca VinCE e mult mai mult decat un eveniment in care producatori sau importatori isi prezinta vinurile si in cadrul caruia puteti degusta foarte multe vinuri (peste 1000). Accentul e pus pe masterclass-uri, care au in primul rand un rol educational, facilitand totodata dialogul intre profesionisti din lumea vinului. In cadrul acestor masterclass-uri veti avea colegi de banca enologi, sommelieri, negustori, jurnalisti, producatori de barrique-uri sau consultanti din intreaga Europa. O experienta intr-adevar unica, ce se desfasoara intr-un spatiu cat se poate de elegant si luxos al unui hotel de 5 stele – Corinthia Hotel.

vince-tasting

Pentru a avea acces in salile de expozitie si degustare de la VinCE trebuie sa achizitionati un bilet denumit generic 1 Day Tasting Ticket. Pentru ziua de vineri, in care expozitia se deschide la ora 15.00, biletul costa 4000 de forinti (aprox. 60 de lei). Pentru zilele de sambata si duminica, in care expozitia se deschide la 11.00, biletul pentru fiecare zi costa 8000 de forinti (aprox. 120 de lei).

Biletele pentru evenimentele conexe, cum ar fi masterclass-urile sau petrecerea de deschidere se achizitioneaza separat, fiind insa valabile doar impreuna cu biletul de intrare (1 Day Tasting Ticket) din ziua in care au loc evenimentele conexe. Deocamdata s-au pus in vanzare doar biletele pentru Masi Masterclass – 3000 de forinti (aprox. 45 de lei), urmand ca in scurt timp sa fie puse in vanzare biletele si pentru celelalte masterclass-uri.

vince-masterclass

Cei care vor sa se bucure de o experienta completa, pot achizitiona biletul All in! – 50000 forinti (aproximativ 740 de lei) cu care au acces complet la tot ceea ce inseamna VinCE: bilete de acces pentru toate cele trei zile (vineri, sambata, duminica) + bilete la toate masterclass-urile organizate. La editia de anul trecut, VinCE 2012 au avut loc in total 22 masterclass-uri, insa fizic nu puteai fi prezent decat la 13.

In plus, organizatorii au pus in vanzare in numar limitat si o serie de bilete ce inlud cazarea pe toata durata festivalului. Pachetul Winelover Weekend – 63900 forinti (aprox. 945 de lei) cuprinde cazarea pentru doua nopti intr-o camera dubla la Continental Hotel Budapest **** (aflat la 10 minute de Hotel Corinthia) si 1 bilet All-In. Pachetul Luxury Weekend at VinCE Budapest – 829000 forinti (aprox. 1225 lei) cuprinde cazarea pentru doua nopti intr-o camera dubla la Corinthia Hotel Budapest ***** (locul de desfasurare al VinCE), 1 bilet All-In si o butelie de Moet & Chandon Imperial Brut.

Toate biletele se comanda de la urmatoarea adresa: http://vincebudapest.com/jegyvasarlas/

Dupa ce selectati bilete dorite, pentru a obtine o reducere de 10% la pretul biletelor, in campul Enter promotional code introduceti urmatorul cod: VinCEBOCS123 . Restul e floare la ureche: Apply, Order Now, completati formularul cu datele personale, dupa care Check out with Paypal si o data ce ati introdus si datele de identificare de pe cardul Mastercard sau VISA ati incheiat achizitia biletelor.

Ne vedem la VinCE Budapest 2013!

1 comentariu. Adaugă un comentariu ↓

  1. Pingback: VinCE 2013 – All in! | Printre Vinuri

Adaugă un comentariu

*

*