1 an de Vinul de Duminica.

Azi se implineste un an de cand am inceput sa scriu pe blogul Vinul de Duminica. Nu o sa stau sa contabilizez numarul de posturi sau note de degustare: nu-s foarte multe, stiu. Mi-ar place sa scriu mai des, de cel putin doua ori pe saptamana, nu doar duminica dupa-amiaza, dar nu gasesc intotdeauna starea necesara si timpul pentru a-mi transpune gandurile.

Dupa cum ati observat, nu e vorba numai despre vinuri pe acest blog. E vorba si despre locurile si oamenii pe care i-am intalnit in jurul vinului. Am avut ocazia in acest prim an de “wine blogging” sa trec pragul catorva crame, centre de cultura a vinului, wine bar-uri, sa particip la cateva festivaluri si targuri de vin. Am avut ocazia sa intalnesc si sa povestesc cu enologi, proprietari de crame, agenti de vanzari, mici negustori, jurnalisti (si bloggeri) sau pur si simplu entuziasti.

Ce urmeaza? In principiu aceleasi lucruri: o lista destul de lunga cu vinuri pe care vreau sa le degust, o lista ceva mai scurta cu crame pe care doresc sa le vizitez dar si cateva surprize.

 

Adaugă un comentariu

*

*