VinVest 2011

In perioada 15-17 aprilie 2011, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara are loc Salonul International de vinuri Vinvest 2011. Lista cu expozantii si alte detalii utile se gasesc pe site-ul oficial al evenimentului.

Mi-am planificat sa ajung la Vinvest in cea de-a doua zi (sambata), pentru care mi-am pregatit deja o lista de vinuri pe care vreau sa le gust precum si producatori pe la standul carora vreau sa trec. Lista cu vinuri nu cuprinde numai noutatile anuntate deja de unii producatori ci si cateva vinuri despre care am citit si pe care doresc sa le incerc.

La capitolul noutati (dintre care unele anuntate deja) i-am notat pe urmatorii: Crama Basilescu (cu doua vinuri, un cupaj alb – Genesio si unul rosu – Perfectio), Crama Budureasca, Domeniile Boieru (indiferent cu ce se prezinta pentru mine va fi o noutate), Cramele Pancota.

La capitolul curiozitati si re-degustari mi-am propus sa incerc: Enira 2007Bessa Valley / WineRO, Cabernet Sauvignon 2007 si Chateau Valvis 2002Domeniile Samburesti, Chardonnay Cocosul 2009 si Cuvee Uberland 2008 (bine aerisit) – Cramele Recas, gama GliaSenator, Chardonnay Terra Romana 2010 si Millenium Rosu 2007SERVE.

2 comentarii. Adaugă un comentariu ↓

  1. Pingback: In vizita la VinVest 2011 | Printre Vinuri

  2. Pingback: Lista vinurilor medaliate la VinVest 2011 | Printre Vinuri

Adaugă un comentariu

*

*